Liane

Pernille Liane Sørensen

Born in North of Jutland a beautiful girl was born – Liane caught interest in acoustic melancholic music through her mother and father. 

At 7 she started piano and singing – where the singing became her favorite instrument. Today she’s a frontsinger in the ”Phonic Love”

Liane (Pernille) is a full-blooded artist with her own amazing sound she tour in Denmark with her band ”Phonic Love”.

From time to time Liane share her brilliant lyrics with others in co-writing camps.

Danish bio:

Liane er født i Nordjylland blev interesseret i akoustisk melankolsk musik gennem sin mor og far, der er musikere. Da hun var 7 år gammel, blev hun interesseret i klaverspil og sang. Sangen overtog interessen og hun valgte at underbygge klaverakkorder med sang i front. Hun blev på samme tid interesseret i blød rockmusik, og som følge heraf forsøgte hun at lære at spille guitar. Det gik dog ikke så godt, for hun var ikke så tålmodig, og i stedet begyndte hun at synge. Idag er det primært vokalen der er i fokus og ved sangskrivning bruges pianoet.
Karrieren
I 2011 møder hun en dygtigt guitarist, hvor de sammen skriver og komponerer smukke melankolske akustiske sange. Bl.a. ”Perfect Painter”, som Birthe Kjær får stor interesse i. Liane og guitaristen optræder flere forskellige steder landet over og får bl.a. fast job til fester hos Brillefirmaet Louis Nielsen. Samtidig sker der en stor interesse for Lianes tekster og melankolske udtryk fra folk udefra, men grundet uovensemmelser splittes Liane og guitaristen. Liane fortsætter sangskrivningen og kommer 2 år i træk i betragtning til melodi grand prix, både med melodi og tekst og som artist.
Liane er aktiv på music camps og har desuden samarbejdet med Peter Busborg, Brian Rise, og Jesper Zar fra Daze.
I maj 2012 søger Liane andre steder og spiller i bandet ”Phonic Love”. Her er hun forsanger og skriver sangene til bandet. De er sammen om at komponerer musikken og dets konstellation. I bandet er det neo disco/funk der spilles med inspiration fra Jamiroquai, Chic og darft punks nye materiale. Reponsen på musikken har allerede været god. Phonic Love spillede i år på studenterhuset (Charity Cancer Concert) samt skråen.
Sideløbende forfølge Liane en solokarriere, og samarbejder i ny og næ med kvindelig guitarist og sanger fra The Voice.
Fremtidigt ønske er desuden at forme solokarriere som LIANE hvor hendes melodier og tekster, engelske såvel danske kommer til sin ret og udgive eget album.